Churros con Chocolate celebra el 75è aniversari Apolo

diumenge 29 abril | Sala Apolo

La festa més petarda de Barcelona, l’esdeveniment que s’ha convertit en una cita mensual obligatòria per a molts, celebra una edició especial dedicada al 75è aniversari de la sala que l’ha vist créixer, l’Apolo, i a tot l’espectacle ple de vida del Paral·lel. Una festa molt especial que omplirà la Sala Apolo de grans artistes, xous, lluentons i plomes.

Diumenge 29 d’abril, Churros con Chocolate es vestirà de gala per retre homenatge a la mítica Sala Apolo. La festa dominical per excel·lència de Barcelona, porta 6 dels seus 7 anys de vida celebrant-se en aquesta gran sala. Churros con Chocolate li regala a l’Apolo pel seu, ni més ni menys que, 75è aniversari, una festa dedicada a la sala i al Paral·lel. Una edició en què seguirem omplint les 3 sales amb música, diversió, “esperit churrero”, i sobretot molt d’espectacle per a aquesta data tan especial.

Per a això comptarem amb la gran polifacètica i divertidíssima artista La Terremoto de Alcorcón, la vedette per excel·lència d’El Molino Merche Mar i l’actriu (The Hole) i cantant Sharonne.

A la renovada sala 2, a l’Antichurros, comptarem amb el concert de Los Ganglios amb la seva habitual bogeria, i amb La Favi, una de les referents del nou reggaeton i música urbana nascuts entre Espanya i Llatinoamèrica.

Comparteix

ALTRES ESDEVENIMENTS