Llibre d'Apolo

Apolo, 75 anys sense parar de ballar!

La sala Apolo, juntament amb l’editorial Comanegra i l’Ajuntament de Barcelona, presenta Apolo, 75 anys sense parar de ballar. Un llibre que el mateix Apolo tributa a la ciutat de Barcelona, la música, la cultura, als amants i els professionals de la música, al seu públic i als ciutadans que amen la cultura, en general. Un recorregut personal, històric, antropològic, apassionat, de vegades ficcionat i màgic, amb anècdotes rescatades de la memòria col·lectiva, retalls d'històries d'una època gairebé perduda, amb la música sempre present, jugant amb els llenguatges de cada generació, provocant la curiositat del lector, seduint a qualsevol fan de la música, atrapant als cercadors d'històries inèdites, amagades, censurades, sorprenents. L’antropòloga i historiadora Eva Espinet, encarregada també de la recerca i documentació històrica de la sala Apolo per al present projecte, és l’escriptora de la biografia autoritzada de Apolo, 75 anys sense parar de ballar.

Documental

La Joventut Balla

El realitzador Marc Crehuet (El Rei Borni, Pop Ràpid) s'aventura a endinsar-nos als mons d'Apolo a través d'un viatge intergeneracional d'una família ben curiosa.

Prevista per aquesta tardor i sota el títol de La Joventut Balla, la història ens narrarà les desavinences d'una família aparentment normal amb una fascinant doble vida El seu arbre genealògic ens reflectiran la història de la sala de ball més antiga de l'Estat i de l'evolució sociocultural de la Barcelona d'aquests últims tres quarts de segle.

  • El director Marc Crehuet localitzant a la Sala Apolo
  • El director Marc Crehuet localizando en la Sala Apolo

Descobreix els 75 anys d'Apolo a través de les seves històries

Música i ball Evolució permanent Escena Barcelona Veus singulars